Eladás Egy hálószobás lakás, Dubai, Dubai, United Arab Emirates, EXPO 2020

Eladás - Cod. 34934

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 43 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 6

Speciális ár! - Az utolsó egység különleges áron, -20%, ne hagyja, hogy elmenjen!

43 nm-es stúdió eladó az új exkluzív szálloda hatodik emeletén, az EXPO 2020 székhelye és az Al Maktoum nemzetközi repülőtér mellett.

Egy apartman, amely egy luxusszálloda kizárólagos szolgáltatásait kínálja az otthon kényelmével együtt: teljesen felszerelt konyha készülékekkel - sütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosógép és szárítógép -; étkező / társalgó kortárs designnal tökéletes kombinációval az alvóhely finomabb befejezéseivel; fürdőszoba és erkély. A lakáshoz egy parkolóhely is tartozik.

Az épület 7 emeleten helyezkedik el, modern dizájnnal és megkülönböztető piros színnel rendelkezik, amely emlékeztet Dubai dús életmódjára; uralja az egész környéket, amely lélegzetelállító kilátást nyújt. Tartalmazza a luxusszállások széles választékát a deluxe szobákban vagy lakosztályokban, egy vagy két hálószobával, és a vendégek számára lehetővé teszi a kis örömökben való tartózkodást, anélkül, hogy ki kellene hagynia a szállodát, köszönhetően az edzőterem és a wellness központ a divatos butikok és finom éttermek fényes medencéjének csúcsminőségű élvonalában.

A szálloda komplexumának területe a grandiózus projekt része, amely a "város" épülete, ahol a világkiállítás első alkalommal kerül megrendezésre a Közel-Keleten.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB