Eladás Egy hálószobás lakás, Dubai Marina, Dubai, United Arab Emirates, Sparkle Towers, Dubai Marina

Eladás - Cod. 38017

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 78.87 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 14

1 hálószobás apartman eladó a Sparkle Towers - Dubai Marina területén.

BUA: 849 sq.ft.
Kilátás a kikötőre és a medencére.

Ár: 1,348,511 AED.
Fizetési terv: 2019 második negyedévében átadásig 40%, 1,5% -os részletekben 60%.

Legyen szó akár a panorámás vízi kilátásról, akár a Sparkle Towers exkluzív életstílusáról, garantáltan más tapasztalatokkal rendelkezik. A Sparkle Towers-nél büszkék vagyunk arra, hogy az Ön által megérdemelt életmódot biztosítjuk Önnek; A Dubai Marina szívében, Dubai egyik konkrét csodája, egy életmód verte.
A Marina Walk nyüzsgése, egy 7 kilométeres sétáló sétány, számos étterem- és szórakozási lehetőséggel, közvetlenül elérhető.
A Jumeirah Beach Residence csodálatos homokos strandjai mindössze 5 perces sétára találhatók a toronyból, így a nap minden nap a strandra nyújt lehetőséget. A mesés JBR Walk gyakorlatilag a hátsó udvarban van, csak két perc sétára a tornyoktól.
Tíz perces autóútra fekszik a főbb látványosságoktól, mint például az Emirates Mall, az Ibn Battuta Mall, a Burj Al Arab és a Madinat Jumeirah. Ha közelebb szeretnél vásárolni, a Marina Mall mindössze két perces autóútra fekszik.
A napokon, ahol le akarsz ülni és felfedezni a várost, a Dubai metróállomás, amely könnyen megközelíthető a Marina villamoson keresztül, életképes lehetőség a közlekedésre.
A Dubai nemzetközi repülőtértől mindössze 30 percre, az Al Maktoum nemzetközi repülőtértől pedig 15 percre van a világ többi részéhez vezető kapu, a Sparkle Towers pedig Dubai nyüzsgő izgalma közepette található.
A két torony Ground + 29 és Ground + 14 csatlakozik egy Ground + 4 dobogóhoz és három alagsori parkolóhelyhez, így a nézet és a látvány minden szinten látványos. Emellett számos, a vízpartra és a főútra néző kiskereskedelmi üzlethelyiség kínál választékot a Sparkle Towers lakosainak kiszolgálására.
Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz a fényűző lobbiban, csillogó fényekkel és lélegzetelállító extravagánssal, azonnal megtudod, hogy a Sparkle Towers-nél biztosítjuk, hogy az elegancia visszhangja minden sarokban és befejező érintés legyen.
A kristályos burkolatok, a dupla üvegezésű ablakok és a csillogó külső fények az ablak mindkét oldalán egyformán élvezetessé teszik a nézetet.
Stílusos fürdőszobák, amelyek korszerű európai márkás szaniterek és szerelvények, elismeri, hogy a finomításnak nincs vége. Minden hálószoba egy saját fürdőszobával rendelkezik, amely megfelel az Ön igényeinek.
Keresse meg a gránit munkalapok és a legmodernebb és márkás beépített rozsdamentes acél készülékek szenvedélyét egy otthonos, mégis pazar konyhában, minden otthon szívében.
Mert tudjuk, hogy a luxusmód egyfajta öltözködéssel jár, hogy lenyűgözni tudjunk, mi mindegyik szobát egyedi beépítésű beépített szekrénnyel építettük fel, amely magában foglalja a széles divatot. A Sparkle Towers-en mindenki számára elérhető hely, ahol mindegyik két- és háromszobás egység egy speciálisan kialakított, udvari szobában van.
A fitneszközpontok és a hőmérséklet szabályozott medencékkel csak egy békés serkentő edzés. A luxus szaunák, pezsgőfürdők és gyógyfürdők pompája a biztonságos menedékévé válik. A nők élvezhetik az elkülönített létesítmények magánéletét.
A biztonság soha nem kérdés, amire szüksége van, mivel a torony CCTV biztonsági kamerákkal van felszerelve, amelyek a tornyok minden hüvelykét figyelik, és minden biztonsági gondot meg kell pihenni. A biztonság további növelése érdekében egy 24 órás biztonsági őr jelen van és mindig éber.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB